Rawatan Spa


Adil Klinik Network (ACN-Thailand) adalah sebuah pusat kesihatan yang terletak di bandar Bangkok, Thailand. Kami menyediakan perkhidmatan mengintegrasikan semua kepada pelanggan yang datang dari seluruh dunia. Kami menggunakan rawatan terapeutik yang berkesan bersama-sama dengan kelonggaran dari sains spa. Pejabat utama kami pada 1323/5 Kompleks Kehidupan Pattanakarn, Pattanakarn 25 Rd, Petaling Jaya, Selangor 10250.

Daripada kajian kami dan kajian pasaran kita mengasaskan bahawa:

Hospital dan klinik adalah kos yang tinggi dalam melabur perlahan-lahan kembali pendapatan.
Spa normal adalah memberi tumpuan kepada ketenangan dan tidak berkesan dalam rawatan.
Spa perubatan aspek perubatan alternatif dan penyembuhan semulajadi, kos yang lebih rendah tetapi standard yang tinggi dan berkesan dalam rawatan diseases.M tertentu
Medical Spa biasanya dilakukan tanpa doktor, tetapi spa Perubatan kami yang dikendalikan oleh terapi siswazah yang mendaftar dengan kementerian Kesihatan Awam.

Spa Perubatan kami mengurus dan diketuai oleh Dr Ubaideellah Wawaeni, MD.MA. dengan lebih daripada 15 tahun pengalaman dalam kedua-dua perkhidmatan domestik dan antarabangsa perubatan. Kami menyediakan berjaya cemerlang dalam perkara-perkara berikut:

Pengurusan kesakitan, sakit kepala, sakit leher, sakit bahu, sakit lutut, dll
Penyakit kronik seperti DM, Hipertensi, asma, penyakit jantung, dan lain-lain
Program Khas seperti program lag Jet.

Strategi:

Pasukan perubatan Kuat diketuai oleh seorang doktor dan seorang doktor Ayurveda yang khusus dalam perubatan alternatif dan terapi semula jadi.
Balik perbelanjaan perubatan (tuntutan Insurans) untuk pelanggan asing.
Penggunaan teknologi perubatan yang unik.
Sangat berkesan dalam rawatan perubatan.

Bertujuan untuk kami bersama hubungan rapat dengan institusi kesihatan yang sudah melaksanakan perkhidmatan perubatan dan ingin mengembangkan perkhidmatan dalam standard yang tinggi perubatan alternatif dan perubatan timur.

Butiran pelaburan.

1. hiasan
2. peralatan
3. peranti perubatan
4. tahu Bagaimana