Sel Stem

Apakah sel stem?

Sel stem boleh dibahagikan kepada dua jenis luas sel: sel stem embrio dan dewasa. Sel stem embrio diperolehi dari tisu awal embrio yang kita tidak digunakan atas sebab-sebab etika.

Sel stem dewasa yang diperolehi daripada tisu dewasa dan dijumpai dalam kebanyakan jenis tisu dan bertindak sebagai sistem pembaikan badan, menambahkan semula dan mengekalkan organ-organ dan tisu badan. Lemak adalah sumber yang mudah untuk mendapatkan sel stem.

Sel stem adalah ditakrifkan oleh dua sifat: Pertama, mereka boleh diri tumbuh semula, yang mereka boleh membahagi dan menimbulkan lebih banyak sel stem dari jenis yang sama. Kedua, mereka boleh matang atau membezakan ke dalam sel-sel khusus yang menjalankan fungsi tertentu, seperti dalam otot kulit, atau darah.

Stem sel sains menunjukkan banyak janji untuk rawatan pelbagai penyakit dan keadaan masa depan, tetapi banyak penyelidikan masih di peringkat awal. Ada sebab yang baik untuk harapan, tetapi kemajuan adalah lebih perlahan daripada pihak media sering mencadangkan.

Dewasa Batang your Terapi

A regeneratif selamat dan berkesan dan batang rawatan sel disediakan untuk kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak. Penyakit dan keadaan seperti Autisme, Penyakit Auto-Imun, Cerebral Palsy, Diabetes, Penyakit Jantung, Sirosis Hati, degenerasi makula, Kerosakan saraf, Osteoartritis, Kecederaan Cord tulang belakang dan Strok semua yang berjaya dirawat dengan Sel Stem Dewasa.

Juga, terapi sel adalah alat yang berkuasa dalam rawatan Anti-penuaan.

Dewasa Batang your Terapi:

Kita sedang menyaksikan revolusi dalam rawatan perubatan Selular your Batang your Terapi / Batang. Beribu-ribu pesakit di seluruh dunia telah mendapat manfaat daripada bio-teknologi yang menggunakan sel stem, dihantar dengan selamat oleh doktor yang mahir. Penyakit dahulunya dianggap tidak boleh diubati bertindak balas dengan baik untuk mengekang terapi sel dan memulihkan kualiti hidup kepada pesakit mereka fikir mereka telah hilang selama-lamanya.

Thailand adalah pada hab apa yang kini biasanya dipanggil pelancongan perubatan. Bangkok, Thailand mempunyai beberapa hospital dan klinik terbaik, menawarkan penjagaan yang sukar ditandingi dalam kemudahan state-of-the-art.

Adipos Cell Therapy

Adipos sel stem kami proses pengasingan berdasarkan memperoleh tisu vaskular, terutamanya kapilari, yang mengelilingi tisu lemak dari perut. Tisu vaskular adalah sumber yang kaya dengan banyak jenis sel autologous yang digunakan dalam perubatan regeneratif hari ini. Kami membangunkan satu proses novel menggunakan ultrabunyi bahawa keputusan dalam komposisi selular yang dipanggil Pecahan vaskular Selular atau VCF. VCF juga dirujuk sebagai pecahan stromal vaskular atau SVF.